Логотип – ПРАЙМХОЛОД
м.Київ, вул. Бориспільска, 9

Камери шокової заморозки від компанії «ПРАЙМХОЛОД»

Переваги шокової заморозки: заморожування продуктів відбувається значно швидше, ніж при звичайному заморожуванні. При цьому термін зберігання збільшується в кілька разів, що дозволяє продуктам довгий час зберігати смак, запах і фізичні властивості. Шокова заморозка перешкоджає утворенню бактерій на продуктах.

У внутрішньому об'ємі камери при температурі -30-40 ° С відбувається завантаження візків з м'ясом, рибою, птицею, субпродуктами, ягодами, плодами.

Камера шокової заморозки являє собою теплоізоляційний контур, в якому напівфабрикати чи продукти на лотках або піддонах завантажуються на стелажі в робочу камеру, де відбувається заморозка.

Межі застосування:

- Шокова заморозка напівфабрикатів (пельмені, вареники, млинці, піца, котлети та інші продукти);

- Шокова заморозка морозива (морозиво в стаканчиках, ріжках, морозиво сімейної групи, рулети і торти з морозива та ін);

- Заморозка рибної продукції, креветок, м'яса, птиці;

- Заморозка ягід, грибів, овочів і т. п.

Переваги:

- Раціональний розподіл повітряних потоків;

- Оптимальна організація процесів теплообміну;

- Мінімальна потужність холодильної системи при максимальній ефективності шокової заморозки;

- Додаткові системи перешкоджають втратам холоду;

- Індивідуальне проектування і підбір оптимального холодильного обладнання.

Конструкція:

Камера складається з рами-основи, камери з пінополіуретанових панелей (ППУ), холодильної системи, конвеєра, системи контролю температури, системи освітлення, системи зливу (для відтаювання та мийки), системи повітряних шлюзів і однієї або двох герметичних дверей.

index.php?option=com_content&view=article&catid=10&id=25 "ПРАЙМХОЛОД" -
багатофункціональне підприємство,
що реалізує найбільші проекти з комплексного оснащення
системами холодопостачання

Залиште заявку на продукцію
або послуги, що Вас цікавить.
Ми обов'язково з Вами зв'яжемося.

Компанія "ПРАЙМХОЛОД" виконує
проектування, будівництво та
реконструкцію складських
низькотемпературних приміщень.
Підбір оптимального оснащення.

© 2018 PRIMEHOLOD. Всі права захищені