Головне меню
Ваша заявка
|
Камери шокової заморозки від компанії «ПРАЙМХОЛОД»Переваги шокової заморозки: заморожування продуктів відбувається значно швидше, ніж при звичайному заморожуванні. При цьому термін зберігання збільшується в кілька разів, що дозволяє продуктам довгий час зберігати смак, запах і фізичні властивості. Шокова заморозка перешкоджає утворенню бактерій на продуктах. У внутрішньому об'ємі камери при температурі -30-40 ° С відбувається завантаження візків з м'ясом, рибою, птицею, субпродуктами, ягодами, плодами. Камера шокової заморозки являє собою теплоізоляційний контур, в якому напівфабрикати чи продукти на лотках або піддонах завантажуються на стелажі в робочу камеру, де відбувається заморозка. Межі застосування: - Шокова заморозка напівфабрикатів (пельмені, вареники, млинці, піца, котлети та інші продукти); - Шокова заморозка морозива (морозиво в стаканчиках, ріжках, морозиво сімейної групи, рулети і торти з морозива та ін); - Заморозка рибної продукції, креветок, м'яса, птиці; - Заморозка ягід, грибів, овочів і т. п. Переваги: - Раціональний розподіл повітряних потоків; - Оптимальна організація процесів теплообміну; - Мінімальна потужність холодильної системи при максимальній ефективності шокової заморозки; - Додаткові системи перешкоджають втратам холоду; - Індивідуальне проектування і підбір оптимального холодильного обладнання. Конструкція: Камера складається з рами-основи, камери з пінополіуретанових панелей (ППУ), холодильної системи, конвеєра, системи контролю температури, системи освітлення, системи зливу (для відтаювання та мийки), системи повітряних шлюзів і однієї або двох герметичних дверей. |
Ми пропонуємо
Охолоджувачі рідини Ми пропонуємо
Чіллери |
Залиште заявку на продукцію |